Miere cu Capaceala

Specialitati cu Miere

Un desert plin de vitamine, sanatos si savuros. Capaceala este capacul fagurelui, cu care albinele inchid mierea depusa in fiecare celula a stupului pentru a-i conserva calitatile. Proprietatile terapeutice ale acestui produs sunt multiple, deoarece pe langa ceara si propolis, capaceala mai contine si miere si enzime, vitamine si alte substante care au rol de conservant.

Mierea cu Capaceala mentine vitalitatea organismului, ajuta la o buna igiena orala (in cazul stomatitei si paradontozei) si contribuie la prevenirea unor boli respiratorii (laringita, faringita, amigdalita, bronsita).

Capaceala se consuma ca si o guma de mestecat, pana la topirea completa a tuturor componentelor, ramanand numai ceara. In acest fel se asigura si o igiena orala deosebita.

Disponibila in borcane de 450 g.  

Mierea Zumzete din Flori este filtrata o singura data, in momentul extragerii, de aceea in borcane se mai pot gasi mici bucati de ceara sau propolis.

Cristalizarea mierii este un proces natural ce apare in timp.

Recomandari:

Pastrati mierea la temperaturi sub 21°C, ferita de razele directe ale soarelui, in incaperi uscate.

Vrei sa comanzi?

Asteptam telefonul tau la 0747 122 341 / 0745 342 444 sau un e-mail pe adresa adi@zumzete.ro.